Rólunk

Playbar bemutatkozás!

A Playbar arra hivatott, hogy az odaérkezők kiszakadva a hétköznapokból a különleges játékoknak, az önfeledt szórakozásnak hódolhassanak, miközben –észrevétlenül gazdagíthatják tudásuk.

A Playbarban a hatalmas érintőképernyős interaktív asztalok mellett kémcsövekből, lombikokból fogyaszthatók az italok, hisz itt minden kicsit a tudományról is szól. A máshol megszokott játékok kissé átalakulnak, a csocsó háromszögletű, vagy éppen kisebb az átlagosnál, de van, amelyikkel versenyezni is lehet, a biliárdot lábbal játsszák, a beer pong pedig a haverok leitatásának egy egészen új módszere…

Játszhatsz egyedül, vagy társasággal, gyerekkel vagy párban, vagy akár elkápráztathatod üzleti partnereid egy szokatlanul nagy érintőképernyőn felvázolt előadással és ehhez társítva egy különlegesen finom kávéval.

A Playbar rendezvénytermébe sokszínű, lüktető programokat szeretnénk szervezni a kultúra minden területéről. Kerekasztal beszélgetések, szabadegyetemek, előadások, workshopok, tanfolyamok, kisebb képzőművészeti tárlatok, könyvbemutatók, kamarakoncertek, stand up és bűvész show-k, szakkomentátorok által közvetített sportközvetítések és egyéb a tartalmas szabadidő eltöltését szolgáló események várják az érdeklődőket nap mint nap a Playbarba.

Gyertek el és próbáljátok ki játékainkat!

Képgaléria

Pbkg1
Pbkg2
Pbkg3
Pbkg4
Pbkg5
Pbkg6

Partnereink

IBS
Csopalog06

Playbar a Facebookon

Playbar a Tripadvisor-on

Elérhetőségeink

Drink & Play Kft.

1036 Budapest, Bécsi út 38-44. Buda EG Bevásárlóközpont 2. emelet

Telefon: 06-1-920-11-50

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.