Különleges csocsók

Csocsó, ahogy még nem próbáltad

Különleges csocsók

Eddig úgy tűnt, lehetetlen úgy elmenni egy szórakozóhelyre, hogy nagyobb társaság esetén valaki ne ácsorogjon a csocsóasztal mellett, míg a többiek önfeledten játszanak, vagy ne hiányozzon ember a játékhoz. A lehetetlen most lehetségessé vált.

A Playbarban a Duettó csocsó 2, a Garlandó versenycsocsó 4, a Háromoldalú csocsó 6, az XXL csocsó 8 embernek nyújt lehetőséget a játékra.

Duetto – a 2 személyes csocsó:

Duetto – a 2 személyes csocsó:

Profi vagy csocsóban? Ezt próbáld ki! Ezen az asztalon állandóan támadsz, vagy védekezel!

Ha igazán intenzív „csocsó élményre” vágysz, ezt próbáld ki!

A professzionális asztalifoci, mely két személy részére biztosít felhőtlen szórakozást csak méreteiben kisebb a hagyományos kiviteleknél, minden további tulajdonságában megegyezik azokkal. A játék nagyon gyorssá és intenzívvé válik a rövid asztalhossz miatt, a játékosok állandó jelleggel támadó-védekező pozícióban vannak, úgyhogy az unatkozás kizárt.

Duetto csocsó ára: 1000 Ft/ óra/csocsóasztal

Garlandó versenycsocsó

Garlandó versenycsocsó:

A legsikeresebb csocsó modell, hisz ezt a változatot mindenki ismeri. 4 fős baráti társaság számára ideális választás.

Garlandó versenycsocsó ára: 2000 Ft/óra/ csocsóasztal

3 oldalú csocsó:

3 oldalú csocsó

Káprázik a szemed és három oldalúnak látod a kedvenc csocsódat? Nem, nem tévedsz, a megszokott játékok itt tényleg máshogy néznek ki. Nem is kicsit!

A világon először Magyarországon – hol is máshol? - fejlesztettek ki olyan csocsóasztalt, amelyen egyszerre 6 játékos játszhat és minden két fős csapatnak külön oldal jut. 3 oldal, 3 csapat, 3 kapu, egyszerre akár több labda és indulhat a megszokottnál is izgalmasabb és gyorsabb játék, mely garantáltan összekovácsolja a csapatokat.

Szedj össze öt havert, mert a háromszög alakú asztalnál 6-an játszhattok egyszerre és mindkét kezetekre szükség lesz, így az italokat csak később kérjétek ki a pultnál! Nem tudod elképzelni?

3 oldalú csocsó ára: 3000 Ft/óra/csocsóasztal

XXL csocsó – 8 személyes csocsó

XXL csocsó – 8 személyes csocsó

Az XXL csocsó mindenkinek a figyelmét magára vonja impozáns méreteivel. Az asztal mellett 8 fő fér el és játszhat önfeledten. Ez már egy egész kis társaság!

XXL csocsó ára: 4000 Ft/ óra/csocsóasztal

 

Gyertek el és próbáljátok ki!!

Képgaléria

Pbkg1
Pbkg2
Pbkg3
Pbkg4
Pbkg5
Pbkg6

Partnereink

IBS
Csopalog06

Playbar a Facebookon

Playbar a Tripadvisor-on

Elérhetőségeink

Drink & Play Kft.

1036 Budapest, Bécsi út 38-44. Buda EG Bevásárlóközpont 2. emelet

Telefon: 06-1-920-11-50

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.