Beer pong

Próbáltál már sörözni és pingpongozni egyszerre?

Beerpong

Ez a játék ezt a két szuper szórakozást ötvözi!

Ha a sört nem szereted, más itallal, sőt akár üdítővel is játszható!

A Sörpingpong (Beer pong) egy Amerikából induló, közkedvelt játék, amely hazánkban is egyre népszerűbb. A játék kiváló kikapcsolódást nyújthat minden korosztály számára.

A játék lényege:

A Sörpingpong egyszerre szórakozás, és sport. A sörpingpongot két csapat játssza, csapatonként 2 taggal és 20 db pohárral. A csapatok célja, hogy az ellenfél poharaiba juttassák a labdát. A poharak háromszög alakban vannak felállítva egymással szemben, bennük csapatonként 1 liter sör, vagy egyéb ital, üdítő.

Ha a labda belepattan az ellenfél pohárba, az ügyes játékos jutalma egy pohárka sör az ellenfél készletéből. Az a vesztes, akinek hamarabb elfogy a söre.

A játékot másképp is játszhatjátok; az ellenfelet megpróbálhatjátok olyan helyzetbe hozni, hogy minél kevésbé biztosan tudjon célozni. Ezt úgy érhetitek el, hogy amikor ti biztos kézzel beletaláltok az ellenfél poharába, a sört – szigorúan labda nélkül – ők isszák meg. Ezúttal az a nyertes az, akinek megmarad a söre és játék után azt egyben fogyaszthatja el.

 

Gyertek el a Playbarba és Beer pongozzatok egyet!

Képgaléria

Pbkg1
Pbkg2
Pbkg3
Pbkg4
Pbkg5
Pbkg6

Partnereink

IBS
Csopalog06

Playbar a Facebookon

Playbar a Tripadvisor-on

Elérhetőségeink

Drink & Play Kft.

1036 Budapest, Bécsi út 38-44. Buda EG Bevásárlóközpont 2. emelet

Telefon: 06-1-920-11-50

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szabad továbbközlés a forrás megjelenítésével lehetséges.